Αλουμίνιο

Η Thunderbolt προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, για όλες της χρήσεις, με βασικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, ηχομόνωση, ασφάλεια, ανθεκτικότητα και την αισθητική τελειότητα των κατασκευών.


u’PVC

Οι ανάγκες της αγοράς, μας έχουν οδηγήσει στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στο τομέα των συνθετικών κουφωμάτων (u’PVC). Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη στο τομέα αυτόν, με τελευταίας τεχνολογίας προφίλ και μηχανισμών, που πληρούν όλες της προδιάγραφες για τις κλιματολογικές συνθήκες των χωρών της Μεσογείου.


Κατασκευές με γυαλί

Οι αρχιτεκτονικές και τεχνολογικές ανάγκες, έχουν οδηγήσει το γυαλί στις ψηλές θέσεις των υλικών κατασκευής. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης, αλλά και διακόσμησης, το γυαλί μπορεί να αποτελέσει ένα μοντέρνο και διακριτικό κομμάτι του όλου έργου, δίνοντας λύσεις, αλλά και ξεχωριστές πινελιές στο αισθητικό αποτέλεσμα κάθε φαντασίωσης.


Αναβαθμίσεις - Επιδιορθώσεις

Η απώλεια ενέργειας και η είσδυσης θορύβου από τα κουφώματα, σε συνδυασμό με το ψηλό κόστος θέρμανσης και ψύξης των κτηρίων, επιτάσσουν την αναβάθμιση των θυρών και παραθύρων, κάθε λογής έργου.

 

Σε συνεργασία τόσο με τον Πελάτη, όσο και με τον επιβλέποντα Αρχιτέκτονα/Μηχανικό, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα κουφώματα σας, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, όπως και την αύξηση της ηχομόνωσης, μέσα από την χρήση σύγχρονων και ποιοτικά εξελιγμένων συστημάτων, που διαθέτη η Εταιρεία μας.

 

Ανακαινίζουμε βιτρίνες καταστημάτων, με υαλοπίνακες ασφαλείας, δίνοντας τους την μέγιστη ορατότητα, αλλά και ένα διαφορετικό χαρακτήρα.

 

Επιδιορθώνουμε όλους τους τύπους υφιστάμενων κουφωμάτων καθώς επίσης αντικαθιστούμε όλους τους τύπους σπασμένων υαλοπινάκων.

Οι προσφορές μας


parallax background

Τηλεφωνήστε μας τώρα


22325105